Image

SPAM tájékoztatás

Az RLAN Internet Kft, valamint a cégcsoporthoz tartozó minden vállalkozás a SPAM (kéretlen levél) küldésekkel kapcsolatban a következő tájékoztatást adja a folytatott protokollokról.

SPAM: Minden olyan kéretlen levél, amelynek küldéséhez a címzett külön/előzetesen nem járult hozzáés a levél rendszeresen, vagy tömegesen kerül küldésre. SPAM küldős szervernek tekintjük azokat az IP címeket, amelyek rendszeresen és több email címre küldenek azonos tartalmú email leveleket cégünk szervereire, vagy módosítják az email header adatokat.

A cégünk által üzemeltetett bármely szerver (levelezőés egyéb), továbbiakban szerverek, részéről nem engedélyezett tömeges/kéretlen levél kiküldése. A szervereinken nem engedélyezzük olyan programok/applikációk telepítését és futtatását amely ilyen feladatokra használhatóak. Az ilyen programok futását letiltjuk, email címeket töröljük és az előfizetői szerződést a partnerrel azonnali hatállyal megszüntetjük. Az RLAN Internet Kft és kapcsolt vállalkozásainak bármely előfizetői és partneri szerződése kizárja a SPAM küldés lehetőségét.

A cégünk által üzemeltetett levelező szerveren a bejövő email-okra vonatkozólag is aktív SPAM szűrést végzünk. A szűrés során minden olyan email törlésre kerül (kézbesítés nélkül), amelynél a tömeges levélküldés detektálható a következő esetekben:
- a szerveren 10-nél több, külön előfizetőhez tartozó email címre érkezik azonos levél rendszeresen
- a küldő levelező szerver a levél fejlécében módosítást végzett és a feladó email cím @ utáni része nem egyezik meg a küldő levelező szerver DNS címével
- a SPAM levelekben található"leiratkozás" link nem érhető el
- "leiratkozás" linkre kattintva nem automatikus leiratkozás történik, hanem további adatok kér egy weblap
- a feladó levelező szerver IP címe/DNS neve, vagy a feladó email cím szerepel több, általunk használt blacklist szerveren
- a kéretlen levél vagy annak melléklete vírust tartalmaz

A megjelölt esetekben az email címet és a küldő szervert is, valamint az email fejlécében található minden szerver DNS nevét tiltó listára vesszük. A tiltó listáról törlés kizárólag email-ban történő kérésre lehetséges. Az ilyen kéréseket a support@rlan.hu email címre kell megküldeni.

Cégünk nyilatkozik arról, hogy tiltó listára kizárólag SPAM küldést megvalósító email címeket és/vagy szervereket regisztrálja. A tiltásban üzleti/politikai/egyéb indokok nem nem kerülnek figyelembevételre még ügyfél kérésére sem.

Kérdés esetén kérjük Tisztelt Partnereinket és Előfizetőinket, hogy keressék ügyfélszolgálatunkat.
Adószám: 13641463-2-08 | Cégjegyzékszám: 08-09-013641 | Nyilvántartást vezeti: Győr-Moson-Sopron Megyei Törvényszék Cégbírósága | NMHH nyilvántartási szám: 1338-E | NAIH azonosító: NAIH-134979/2017 | Weblapunk adatkezelést nem végez, sütiket nem használ
© 2024 Minden jog fenntartva | SPAM tájékoztatás

Please publish modules in offcanvas position.